Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Okładka BF3 Limited Edition

l3oSSaK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Jak w temacie, zniknęła mi okładka BFa na originie.

Wygląda to teraz tak: http://zapodaj.net/6...8a5535.jpg.html

Jest tak tylko w trybie Online. Kiedy przejdę do Offline wygląda normalnie, czyli: http://zapodaj.net/7...12bf0e.jpg.html

Na laptopie wygląda normalnie nawet keidy jestem w trybie online:/

Nie wiem czemu na PCie się zrypało. Jeśli ktoś wie co jest przyczyną prosze o pomoc ;)

Trochę chaotycznie napisane ale cóż...

• Nie pomogła reinstalacja origina
  • Przeinstalowania gry chciałbym uniknąć bo ściągać z moim internetem będzie to trwaaaało baaaardzo dłuugo. (iplus)

Za sensowną pomoc będą lajki.

Pozdro :D

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Bywalec
Opublikowano

Lewy górny róg w Origin tam masz "Pokaż: Wszystkie", zmień na ukryte. Tam powinien być BF3.

Kliknij prawym na ikonkę, wybierz "Pokaż" i powróć do poprzedniego widoku.

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Opublikowano

Lewy górny róg w Origin tam masz "Pokaż: Wszystkie", zmień na ukryte. Tam powinien być BF3.

Kliknij prawym na ikonkę, wybierz "Pokaż" i powróć do poprzedniego widoku.

Robiłem to już wcześniej. Też nie pomogło

//Edit: Naprawienie gry też nie pomogło

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Spróbuj naprawić grę, może po prostu w jakiś sposób nie czyta...

W tym czasie edytowałem posta co napisałeś swój. Nie pomogło

Opublikowano

@refresz

Opublikowano

Proszę o close. Rozwiązane, po tym jak komp się zawiesił i go zresetowałem naprawiło się samo < lol >

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...